Trötter

Jeez, hur trött kan man bli efter jobbet en måndag egentligen?? Både jag och sambon gäspade stort, men vi bestämde oss för att kolla på skid-VM som vi spelat in under dagen. Vovven och sambon i soffan, jag i fåtöljen under en filt. Alla supertrötta. Det kunde bara gå på ett sätt. Japp, vi somnade. =) Men det blev bara en halvtimmes lur och det var tillräckligt för att vi skulle orka hålla oss vakna resten av den här kvällen. Men nu är det dags att vika in årorna. Go' natt och suss gott. 
 


Ny vecka

Och nästan ny månad dessutom. Jag tycker nog att februari svischade förbi i en hiskelig fart även om det kändes som en evighet just när kylan hade oss i sitt grepp. Hmmm... hur kan det gå ihop..?
Nåja, nu är det i alla fall sista dagen på den här månaden och idag har jag lite ekonomiska uppföljningar att ta tag i och efter lunch ska jag på ett byggmöte. Det är ett möte för det enda projektet jag har på hemmaplan och egentligen ska man ju vara glad och tacksam för alla projekt, men det är jag inte över det här. Men tanken var god när min chef ordnade det åt mig och om hon hade vetat det vi vet idag hade hon aldrig satt mig på det. Så kan det vara ibland.
Kanske dags att hugga in då. God morgon!

Dags att runda av

Så har ännu en helg gått. Vi slappar i soffan en stund, tar en kopp te och sedan kryper jag ner under täcket. Ska bli skönt att få sova lite. Förutom att jag inte kunnat träna som jag har velat har helgen varit till belåtenhet. Nu känner jag mig redo att ta tag i den kommande veckan. 
 
Må gott och lev väl.
 


 

Härlig lätt motion

Ja, det var verkligen jättehärligt med en promenad även idag. Vädret var inte lika bra som igår, men temperaturen lockade till att vara ute. Med tanke på den kyla som vi har haft är det underbart att få insupa den mer vårlika luften. 70 minuter var jag ute och traskade och nu blir det bastu. Nice. =) Funderar över vad det ska bli till middag... Förslag, någon?
 
Ha en härlig kväll.

Pjuh!

Har precis sett herrarnas VM-lopp spå längdskidor och jag får nog erkänna att pulsen steg en smula när de åkte den sista kilometern. Tyvärr ingen svensk medalj men svenskarna jobbade på bra ändå.

För egen del blir det en promenad. Ingen hård träning ännu eftersom det fortfarande finns något spår av vad-det nu-kan-vara. Till veckan har jag två combatpass eftersom jag ska vara vikarie på tisdag och då är det bäst att vara frisk.

Men nu blir det en kopp te och lite umgänge med sambon och vovven och sedan traskar jag ut en sväng.
 
Go' söndagseftermiddag på er.


Soffläge

Jo, jag tror att det får vara dags att dra upp fossingarna i soffan och bara njuta av det som är kvar av lördagskvällen. Skulle tro att det inte dröjer alltför länge innan jag intar sängläget. Imorgon blir det en ny fantastisk dag. Jag bara vet det. =)
 
Natti natti.
 



Underbart!

Jag och vovven var ute i skogen i nästan en och en halv timme. Det blev en helt fantastiskt härlig promenad. Precis vad jag behövde idag. Försökte ta några foton på vovven, men det var dömt att misslyckas. Idag igen.

Fick med honom på bild när vi väl var hemma och han koncentrerade sig på snön. Han var så koncentrerad att han till och med tappade bort sin knorr...


Snögubbe?

 
Min mobilkamera verkar dessvärre fota allt i ett skimmer av blått men det vet jag inte hur jag får bort, så tyvärr får ni stå ut med det.
 
Nu ska jag ta mig lite keso och någon frukt. Må gott och lev väl!
 


Goddagens

Idag kan jag då inte klaga över vädret. Solen skiner och det är nollgradigt. Å inte stormar det heller. Fantastiskt! :D

Sambon har i vanlig ordning dragit iväg med skotern så jag och vovven får klara oss på egen hand. Jag är jättesugen på att ta mg ut på skidorna men igår började det klia lite i halsen och då blir jag lite försiktig. Visserligen har det inte blivit värre och det kliar inte lika mycket, men jag tror att det får bli en långpromenad istället. 
 
Må gott och lev väl denna underbara lördag!
 
 


Härliga fredag

Äntligen är temperaturern human, synd bara att det blåser. Men man kan visst inte få allt... Skönt är i alalf all att det snart är helg.
Imorse kl 6.40 satte jag mig i bilen för att åka söderut till mina byggprojekt. Jag har suttit i "brandmöte" hela förmiddagen och även gjort platsbesök på byggena. Det är trevligt att få vara iväg emellanåt och vara där det händer. Dessutom kände jag att den här dagen skulle bli rätt seg om jag inte hade farit iväg så det var bara positivt. =)
Förresten, tusen tack för alla kommentarer. Jag har inte riktigt lärt mig hur man besvarar dem här i bloggen, men jag återkommer till er. Fast nu närmast måste jag ta tag i resten av den här eftermiddagen. Hejs!

Lunchpromenad

Men det verkar som att jag aldrig blir riktigt nöjd med det här vädret. Skruttväder, säger jag bara. Solen skiner, temperaturen har stigit så nu är det bara -18 grader. Härligt, härligt. Å ändå är jag inte nöjd. Nä, för se nu har vinden satt in och det blåste snidigt som attan. Det var ju nästan värre att promenera hem på lunchen idag än vad det var igår när det var -26...
Nåja, jag tog mig hem och fick en prmenad med vovven. Täntke att jag i det soliga vädret skulle fånga honom på bild. Försöka fånga honom på bild, vill säga.
Försök 1
Försök2 - ja det här börjar jag ju bli van vid...
Till slut blev han less...
Jag riktigt ser hur uttråkad han är och han verkar tänka att "bara hon blir klar nå'n gång.." Lite söt är han allt. Fast jag ska lyckas få den där pangbilden på honom. Jag ska!
Men nu ska jag ta och fortsätta med mina sysslor. Hej å hå. Ha en toppeneftermiddag!


Så blev det kväll

Och gissa om det gick fort! Helt plötsligt är det ju liksom dags att krypa till kojs. Eller i alla fall nästan.

När vi kom hem varvade vi ner en smula och sedan blev det middag. Ikväll gjorde jag köttbullar och stuvade makaroner. Jag har varit sugen på köttbullar ganska länge men inte idas trilla några, men så igår när jag var ut med vovven luktade det precis som stuvade mackisar och köttbullar. Japp, saken var avgjord.

Sedan blev det en genomgång av BC-koreografin, kollade lite extra på instruktörs-DVD:n på några detaljer och så har jag nött en del som jag har behövt finslipa. Nu känner jag mig nöjd med kvällens insats och ska slänga mig på sofflocket för en kopp te och sedan blir det natti natti. Go' natt och suss gott.
 
 


God morgon

Nu när metrobloggen ska läggas ner har jag bestämt mig för att blogga här istället. Tar väl ett tag innan jag får till sidan så som jag vill ha den men när jag får lite tid över ska jag utforska möjligheterna.
I övrigt var jag och körde ett härligt combatpass igår, känner mig rätt trött i kroppen idag så kvällens träning blir lättare combat hemma. Imorgon hade jag nämligen tänkt att jag ska fixa min film, så då vill jag att allt ska sitta. =)
Har en hel del att göra på jobbet idag så det är väl bäst att ta tag i dagen. Må gott och lev väl och så hälsar jag dig hjärtligt välkommen till mitt nya krypin!

RSS 2.0