Nytt i familjen

Jajustdetja. Glömde berätta att jag även hunnit med att bli bilägare. Var ju tvungen att skaffa mig en bil nu när jag pendlar så långt. Några dagar efter det att jag hämtade min bil, åkte sambon och hämtade den nya fina som han beställt tidigare. Nåja, min är inte lastgammal den heller, en 2010 års modell uthämtad i oktober -10. Så här ser det ut hos oss nu förtiden. Min är den svarta, en BMW 316 d. Sambons är en 320 xd touring. Mycket trevliga bilar. :D
                                                                      


                                                                      


 

Liten uppdatering

Hej hallå! Det var verkligen en evighet sedan jag var in här och skrev en rad eller två. Livet har kommit emellan och jag har verkligen inte haft någon lust att skriva. Har inte heller haft så mycket att berätta.
                                                                                                    
Det som har hänt sedan sist är att jag ahr hunnit vara lite ledig tillsammans med sambon. Vi har pysslat hemma mest hela tiden, så jättemycket vila har det inte blivit. Känns som att vi har komprimerat fyra veckor till två. Och så har jag börjat på mitt nya jobb. En vecka har jag varit där. Eller rättare sagt, fyra dagar eftersom jag åkte upp på måndag och hem på torsdag. "Upp" innebär till mitt boende i Pajala och sedan vidare till min arbetsplats i Kaunisvaara. Det känns riktigt långt bort.
                                           
Veckan har varit riktigt seg eftersom jag inte fått en enda av mina pinaler som var beställda till mig och därför har jag inte kunnat göra något av det jag egentligen ska göra. Jag har istället fått jaga sysselsättning. Kvällarna har jag tillbringat i ett barkspår som finns jättenära. På tisdag var det strömavbrott när jag kom tillbaka till Pajala efter jobbet. Jag for ut och sprang i lite över en timme och hoppades att strömmen kommit tillbaka, men det hade den inte. Något varmvatten fanns inte så det gick väldigt fort att spola av sig. Men att tvätta håret i svinkallt vatten är inte så kul. Var jättehungrig och ville ha varm mat efter den kalla duschen, men det blev fil. Brrr.... var frusen resten av kvällen och kröp ner tidigt under täcket.
                          
Har superdålig täckning i min lägenhet så det har blivit mycket läsa och lösa korsord eftersom jag knappt kommer ut på Internet. Ska kolla andra alternativ för ska det vara så här kommer det bli två låååånga år.
                           
Får jag bara kvällarna att gå så blir det nog bra. Kommer att sluta senst 13.30 på torsdagar, så jag hinner hem till combatpassen i tid. Toppen! :D
                    
Nåja, det var de veckorna. Kommer väl att bli lite si och så med uppdatering ovh jag får se om bloggen kommer att leva vidare. Men för den här kvällen får det i alla fall vara bra. Må gott och lev väl.
                                            

Nytt jobb :D

I fredags var jag på en anställningsintervju och idag blev jag erbjuden jobbet. Jag skulle få sova på saken och så skulle vi talas vid i morgon igen.
De ville att jag skulle börja i nästa vecka, men jag lyckades få dem att acceptera att jag börjar v. 30 istället. Då hinner jag vara lite ledig och jag hinner avsluta allt mitt jobb som jag trots allt har kvar där jag nu är.
En sak är säker, mina kommande två år kommer bli riktigt tuffa eftersom jag kommer att tillbringa fyra dagar per vecka 22 mil norr om hemorten. Jag har redan hemlängtan! Men det är en chans jag bara måste ta. Tror att det kommer att vara ett otroligt stimulerande jobb och det kommer att ge mig massor. Fick idag höra att jag varit efterlängtad på stället så det känns fantastiskt roligt att få komma tillbaka!
Men nu ska jag ta och skynda mig hem till mina älsklingar.
Må gott och lev väl.

Vilken vecka!

Puh, vad det har varit körigt den här veckan! Jag har insett att jag inte alls kommer att kunna gå på semester efter den här dagen. Det har visat sig bli en massa efterarbete från mina projekt som jag inte kan låta vänta till i augusti. Nåja, det kan jag väl överleva.
I tisdags var vi iväg till grannstaden och åt middag. Det var riktigt trevligt och som tur var blev det inte så sent heller. Hade ju massor att göra inför torsdagen när vi skulle besikta det tillbyggnadsprojekt som jag varit inblandad i, så det var viktigt att ha huv'et med sig. Torsdagen gick åt till besiktning och jag gjorde även en avsyning av två av ombyggnadsprojekten som jag också hållit i.
Onsdagkväll ägnade jag åt att nöta den nya combatkoreografin och på torsdag när jag kom hem gick jag igenom den ytterligare. Sedan var det ju dags att köra passet. Det gick lite sådär, men jag teamade tillsammans med en kollega så det funkade och jag hade jätterskoj. Varmt, jobbigt och ordentligt svettigt. Underbart! =) Men ikväll är det träningsvila. Känns att kroppen behöver det efter den här veckan.
Idag ska jag klämma in en anställningsintervju. Den ska hållas på min förra arbetsplats så det blir ett trevligt återseende av gamla kollegor. Lovade administratören att jag skulle komma lite tidigare så att vi kan surra lite innan. Men det är först om någon timme, det. Nu har jag ekonomi på schemat. Må gott och lev väl. Tjingeling.

RSS 2.0