God fortsättning

Ja, det var minsann ett bra tag sedan jag tittade in här. Livet har liksom kommit emellan.
Förra veckan fick jag två överraskande samtal. Det första kom på tisdag. Det var en man som presenterade sig som Örjan och kom från ett annat konsultföretag. Jag tänkte att han skulle ta över de projekt som jag lämnar och ville ha information. Men så var det inte. Han hade hört att vår avdelning läggs ner och att jag är en av dem som blir utan jobb och ville veta mer om mig. De satsar på projektledning och utan att lova något ville han ha mitt CV och ett personligt brev. Det fick han.
På torsdag, mitt på dagen när jag var på väg hem från jobbet kände jag mig på ett strålande humör och jag såg verkligen fram emot några dagars ledighet. Då kommer det andra samtalet. Jag ska på anställningsintervju på fredag. =)
Det här är annars min sista vecka innan semestern, men det kan tänkas att jag måste jobba även på måndag. Eftersom vi har ett projekt som blir i princip färdigt i veckan, besiktningen är på torsdag, så har jag massor som ska slutföras. Sedan har jag ju inte så mycket tid att spela på eftersom jag ska sluta.
Ikväll ska vår lilla arbetsgrupp träffas och skåla för den korta tid vi haft tillsammans och sedan blicka framåt. Vi ska träffas och äta middag på en båt i Luleås Norra hamn (klicka på den lilla bilden nedan för att se den i större format.). Kommer nog att bli jättetrevligt.
Men det är inte förrän senare, det. Nu har jag massor att stå i. Må gott och lev väl. Hejs!

Gråväder

Usch så grått det är ute idag. Regnet har vräkt ner inatt, men även om jag har vaknat emellanåt så har jag somnat om med en gång. Skönt att slippa ligga vaken. Vi har haft fönstret till sovrummet öppet och den svala nattluften är verkligen härlig när man ska sova.
Enligt mitt uppsägningsavtal måste jag ta ut de semesterdagar som jag tjänar in under uppsägningstiden och det blir väl ungefär fem dagar. Jag passade på att ta ut en av dem i fredags och jisses vilken skön dag jag hade. Jag var full av energi och pysslade utomhus hela dagen. När sambon kom hem åkte jag och köpte färg för att kunna måla inomhus. Jag är ju inte den som gör några hastiga beslut när det gäller inredning så det har tagit lite tid att bestämma kulör, men nu när jag har målat ett varv är jag jättenöjd.
I övrigt har helgen bestått av att nöta lite BodyCombat. Imorgon har vi release på nya programmet och då vill det ju till att jag kan det jag ska göra. Det är ena riktigt härliga armhävningar med. :D
Nu ska jag gå igenom lite projektekonomi. Må gott och lev väl denna måndag!

Jakten är igång

Jobbjakten alltså.
Som jag förstått en längre tid är vår grupp projektledning ett sjunkande skepp. I måndags fick vi veta att satsningen för norr läggs ner och att det bara är några som blir erbjudan en fortsättning under en annan avdelning. Det blev inte jag, utan jag blev uppsagd. Men förhoppningsvis har jag en ny tjänst inom räckhåll. Det lät positivt, men man vet ju inte förrän man skrivit under anställningsbeviset. Eftersom det är en tjänst dom de har ute var jag tvungen att skicka in en formell ansökan och då kan det ju faktiskt dyka upp någon som är mer intressant trots allt. Jag söker jobb för fullt och tänker inte sitta och avvakta bara för den tjänsten.
Hur det känns? Jag tycker att det känns rätt okej ändå. Det enda jag tycker är otroligt tråkigt är att inte kunna hjälpa beställaren klart med de projekt som jag nu är med på och planerar för. Han tycker att det blev en besvärlig situation för honom eftersom han inte har tid att sätta in någon annan i projekten. Jag ska göra mitt bästa för att underlätta den tid jag är kvar i alla fall, men jag kan lugnt påstå att jag inte tänker sitta på kontoret och rulla tummarna om jag får lite att göra. Tumrullning gör jag bäst hemma. :D
På måndag kväll var jag så trött i huvudet efter allt och det var helt underbart att fara ut i skogen med sambon och vovven och bara lufsa runt. Vi var ute i lite över timmen i perfekt träningstemperatur. Det var lite si och så med träningen när det var så tokvarmt förra veckan. Men nu är jag igång igen. Igår var jag på ett skönt combatpass. Det var sista gången med den koreografin. Nästa vecka har vi ny release. Hej å hå, man har det man gör den här veckan med andra ord. =)
Nåja, ska väl försöka göra lite nytta den här förmiddagen.
Må gott och lev väl.

Tjohoo

Helgen närmar sig snabbarre än jag kunnat ana. Ska faktiskt ta ut lite kompledigt i eftermiddag så det blir bara halv dag för mig idag. Hoppla hejsan vad skönt. =)
Eftermiddagen ska jag tillbringa utomhus i den underbara sommarvärmen. Fast när jag kommer hem ska jag och vovven ha lite kvalitetstid. Eller rättare sagt: jag får kvalitetstid med honom och han blir bara less på mig... han ska får duscha och schampneras in. Men efter det får han vara ute hur mycket han vill.
Jobbade över igår och har haft massor att göra nu under förmiddagen. Nu ska det bli gott med en kopp te. Må gott och lev väl denna härliga dag.

Snart helg igen

Ja jisses vad veckorna går fort när man tappar en dag här och en dag där. Nu är det redan torsdag. =)
Ett underbart sommarväder får en på bästa humör. Jag ska strax ta en kopp te och sedan blir det en halvtimmes jobb innan jag ska åka söderöver för lite möten om projekten jag jobbar med. Rättare sagt så är det tillkommande byggnationer i de projekt som redan pågår. Nu ska vi bygga till en lastbrygga på ena sidan av huset och så ska det bli vindskontor i andra änden av huset. Små projekt men det drar ändå iväg i flera miljoner kronor. Spännande? Njaaa, inte direkt men det är skoj att få följa en fastighets förvandling och vara med där det händer.
Ha en underbar dag. Må gott och lev väl.

Go' förmiddag

Känns som att halva dagen har gått men det är en timme kvar till förmiddagsfikat.
Den senaste veckan har jag hunnit med att vara till min syster i Stockholm och även haft lite skön helg tillsammans med sambon och vovven. Igår när det var dags att åka till jobbet kändes det som att jag inte visste vad jag skulle göra när jag kom fram. Det var som att jag verkligen hade kopplat bort allt vad jobb hette och började på ny kula. Ganska skönt, faktiskt. =)
Nu verkar det i alla fall som att vi har fått lite skön sommarvärme. Igår stod jag faktiskt över ett combatpass till förmån för att få njuta av den första riktigt varma kvällen. Vår lilla familj tog en skön promenad istället och det var otroligt härligt att känna att jag inte frös även om jag gick i skugga. Äntligen!
Har förresten fått hem ytterligare ett par löparskor som ska bli skoj att få testa. Det är ett par Adidas ClimaCool Chill och de kändes otroligt lätta på foten. De kändes liksom annorlunda jämfört med de löparskor man är van vid. Och ja, de är den där färgen. =)
Adidas ClimaCool Chill (S/S 2011 Colour) G41929
Nu är det bäst att fortsätta med dagens sysslor. Efter förmiddagstekoppen ska jag iväg på ett byggmöte.
Må gott och lev väl.

RSS 2.0