Seg start

Huga vad trögt det gick den här morgonen. Jag steg upp 04:30 i vanlig ordning men det var verkligen sirap i maskineriet. Och sängen var för skön trots att det inte var min egen där hemma. I två veckor har jag åkt med en kollega några gånger men mest kört egen bil till och från arbetsplatsen, men idag har jag åkt med den buss som hantverkarna åker med. Det har visat sig att den går så pass tidigt att jag hinner till jobbet för att kunna jobba in mina extra timmar. Det är bra för då sparar jag ju fem mil varje dag, ja utom torsdag då när jag måste kunna åka tidigt. Men att åka med bussen innebär också att jag verkligen måste stå på busshållplatsen senast 05:30. Inget slirande på morgonen med andra ord. 
                          
I övrigt håller jag på att utbilda mig själv i ett internt program som jag sedan ska hålla utbildning i för mina kollegor som saknar kunskaper om det programmet. Repeterar även kunskaperna i det program som jag egentligen ska jobba med. Skönt att ha något att göra i alla fall.
   
Igår eftermiddag träffade jag förresten FS för första gången. Jag, sambon och vovven hämtade upp henne och så for vi iväg på en liten löptur. Ovanligt för mig att ha någon att surra med under passet, jag tycker ju annars om att springa själv och bara lyssna på skogen och mitt eget flåsande och emellanåt bara få några ord med sambon. Men hur ska man kunna vara tyst när man träffar en vän som man tycker att man känner men som man aldrig har träffat? Det var ett härligt och roligt pass! Kul att du hängde med!:D
                                                           
Kan ju klämma in en liten bild också. Så här ser det ut just nu där jag jobbar. Våra kontorsbaracker är de där gråa till höger. Ungefär där den stora kranen står kommer det bli ett anrikningsverk och det är tidplanen för det som jag ska jobba med.

      
Jamen kanske det är bäst att fortsätta då. Må gott och lev väl.

RSS 2.0