Fort var det gjort

Vi har haft en riktigt trevlig vistelse i Umeå. Fredagen startade med skön sovmorgon och lite slappande. Vi åt en sen frukost och packade vår väska och sedan bar det av söderöver. Biljetterna var uthämtade och vi var incheckade på hotellet kl 16.30. Middagen åt vi på hotellet, vi ville inte att vovven skulle behöva vara ensam precie heeela kvällen så vi gjorde det enkelt för oss. Snabbt och bra och helt okej mat, pasta med kycklingfiléer och en tomat- och gräddsås.
                                                              
Vi beställde hämtning till kl 19.15, för då skulle vi ha gott om tid på oss. Trodde vi, ja. När vi kom fram ringlade sig kön lång och då hade vi lätt 35 minuter till godo innan showen skulle börja. 10 minuter innan det var dags hade vi ännu inte lämnat av oss jackorna. Vi hittde dock en "gräddfil" och satt på våra platser några minuter senare. Men showen startade ju inte förrän alla hade kommit in ändå efter ytterligare 20 minuter. Men sedan hade vi inga problem med att hålla mungiporna uppe vid öronen, skrattmusklerna fick verkligen jobba och man kan inte annat än buga och lyfta på hatten för Jeff Dunhamns skicklighet. Han är helt enkelt strålande!  
                                                                
Efter ett svettigt köande för att få hämta ut våra jackor var vi tillbaka på hotellet innan klockan var 23.30. Vi tog oss varsin kopp te och varvade ner och snart sov vi båda två. Sov väl inte så där jättebra på morgontimmarna, men jag låg och drog mig till halv nio. Steg upp och traskade ut med vovven. Med en rejäl frukost i magarna åkte vi hemåt och landande på hemmaplan strax före kl 14. 
 
Ikväll blir det att göra absolut ingenting. Laddar inför morgondagens combatpass som jag ska köra. Hoppas att det kommer lite folk trots att det är söndag eftermiddag...
                                                  
Må gott och lev väl denna sköna lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: Alexi

Kul att du haft det bra. Hoppas söndagen blir toppen ! =D

2011-04-17 @ 11:29:00
URL: http://alexistraning.blogspot.com
Postat av: Fighting Spirits

Men vad kul att showen var så bra!

2011-04-17 @ 18:45:55
URL: http://fightingspirits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0